nieuws

Speedliner wint Schadepreventieprijs NN

Schade

Speedliner Logistics uit Oisterwijk heeft de Schadepreventieprijs 2011 van Nationale-Nederlanden gewonnen. Deze prijs wordt jaarlijks  uitgereikt aan de transportonderneming met het meest toonaangevende schadepreventiebeleid. Eerdere winnaars waren Van der Lee (Delft), Bas Logistics (Etten Leur), Albert Keijzer (Zaandam) en Beurskens (Tegelen).

Speedliner wint Schadepreventieprijs NN

"Speedliner heeft de zaken goed op orde en schadepreventie is een belangrijke pijler in de bedrijfsvoering," aldus Fred Toussaint, directeur Bedrijven Schade bij NN (rechts op de foto). "Rechtlijnig en duidelijk beleid in combinatie met een platte organisatiestructuur zorgt ervoor dat schadepreventie bij Speedliner door het hele bedrijf geborgd is. Iedere schade wordt zorgvuldig vastgelegd en geanalyseerd."
Volgens NN wordt het voorkomen van schade steeds belangrijker voor de transportsector in Nederland. "Iedere euro die transporteurs daarmee kunnen besparen, vormt een bijdrage aan het bedrijfsresultaat."
Jan Schilders, directeur Speedliner Logistics (midden) ontving de Schadepreventieprijs 2011 uit handen van Fred Toussaint en schadepreventieadviseur Tom Rodenburg (links).

Reageer op dit artikel