nieuws

Roland vindt in eigen gelederen vervanger Bijlsma

Schade

Roland zegt het eigen bedrijf te hebben versterkt door Claudia van de Kuil te benoemen tot salesmanager. Zij volgt hiermee Arjen Bijlsma op, die volgens Roland het bedrijf eind deze maand zal verlaten. Bijlsma was echter al enkele maanden niet meer in functie.

Roland vindt in eigen gelederen vervanger Bijlsma

Hij werd in mei door Roland geschorst van werkzaamheden en beide partijen troffen elkaar voor de rechtbank voor de afwikkeling van het arbeidscontract. Bijlsma was maart 2010 Alexander van Loon opgevolgd, die eveneens na een kortstondig verblijf bij Roland was vertrokken.
Van de Kuil werkt sinds juli vorig jaar als accountmanager voor Roland, na eerder vergelijkbare functies te hebben verricht voor GMAC Hypotheken en AXA. De 30-jarige salesmanager krijgt de verantwoording over zowel de commerciële als de operationele gang van zaken; hoofdgevolmachtigde voor Roland in Nederland blijft Bettina Hesse.
Volgens Van de Kuil heeft Roland na een kleine twee jaar "vaste voet aan de grond gekregen binnen de zakelijke rechtsbijstandmarkt; talrijke overeenkomsten en samenwerkingen bevestigen ons succes". Er werken momentel twaalf mensen voor Roland Nederland, waarvan vijf vanuit een kantoor aan de Amsterdamse Herengracht. Roland zegt "het team verder te willen versterken met gekwalificeerde rechtsbijstandexperts".

Reageer op dit artikel