nieuws

Interpolis maakt voortijdig eind aan Facebook-actie

Schade

Interpolis heeft besloten de Facebook-actie voor studenten “‘Waar verstop jij je iPad?” voortijdig te beëindigen, omdat het vermoeden bestond dat er werd gefraudeerd door het aanmaken van nepprofielen en het ruilen en kopen van stemmen.

Interpolis maakt voortijdig eind aan Facebook-actie

Het doel van de actie (een wedstrijd wie de meest originele plek zou bedenken om zijn iPad te verstoppen voor zijn huisgenoten) was om op een positieve manier in contact te komen met studenten. "Dat is gedeeltelijk bereikt", aldus Interpolis, dat niet schroomt de hand ook in eigen boezem te steken: "Zoals jullie weten is de wedstrijd niet verlopen zoals wij hadden verwacht en bedacht. Dat komt vooral omdat wij de spelregels vooraf niet duidelijk hebben gecommuniceerd. Niet handig." Daarom is besloten de beschikbare prijzen (iPads en fietspakketten) dubbel uit te reiken. "Winnaars zijn degenen die hun stemmen hebben verkregen op de manier die wij voor deze actie in gedachten hadden: via het inschakelen van hun eigen community. Deze actie is voor ons heel leerzaam geweest. We gaan het de volgende keer zeker anders doen", aldus Interpolis.

Reageer op dit artikel