nieuws

ACE verstrekt volmacht aan VKG

Schade

ACE European Group Limited in Rotterdam heeft een volmachtovereenkomst getekend met Van Kampen Groep (VKG) in Hoorn. Die wil daarmee bijzondere verzekeringsprogramma’s ontwikkelen voor speciale doelgroepen.

ACE verstrekt volmacht aan VKG

"Wij denken hierbij met name aan terreinen als ongevallen, lastenbescherming en leven", zo licht Arjen van Dun toe, sinds kort manager Life, Accident & Health van ACE Benelux (op de foto zittend links). VKG-directeur Lex van Kampen (op de foto zittend rechts), ziet vooral winst in de omvang van ACE en het verzekeringspakket van het bedrijf, waardoor gemakkelijker maatwerkoplossingen voor specifieke risico's kunnen worden ontwikkeld.
VKG is met 3.300 tussenpersonen en 150 aangesloten financiële instellingen een van de grootste volmachtbedrijven annex serviceproviders.

Reageer op dit artikel