nieuws

Mapfre koopt Britse internetverzekeraar

Schade

De Spaanse verzekeringsreus Mapfre wordt eigenaar van de Britse internetverzekeraar InsureandGo. Die maatschappij legt zich vooral toe op reisverzekeringen en is op dat terrein met twee miljoen verzekerden (op jaarbasis) een van de grootste aanbieders in Groot-Brittannië.

Mapfre koopt Britse internetverzekeraar

In het tienjarig bestaan heeft InsureandGo het assortiment uitgebreid met autopolissen en ook verzekeringen voor inboedels, huisdieren en overlijdenrisico's. Mapfre was onlangs nog de risicodrager op de polissen van InsureandGo geworden. De Spaanse marktleider heeft ambities in Europa. In Duitsland is het concern ook al enige tijd actief.
Tegelijkertijd zou Apax, in ons land mede-aandeelhouder van Independer, de vergelijkingssite Moneysupermarket willen overnemen.

Reageer op dit artikel