nieuws

Willis Towers Watson zet vergelijker voor DC-regelingen online

Pensioen 1548

Bedrijven met een beschikbare premieregeling voor hun werknemers kunnen die vanaf vandaag kosteloos vergelijken met andere ondernemingen in hun sector. Willis Towers Watson heeft daar de website pensioenbenchmark.nl voor gelanceerd. Bedrijven kunnen daar hun pensioenregeling toetsen en eventueel aanpassen.

Willis Towers Watson zet vergelijker voor DC-regelingen online

“Voor werkgevers is pensioen in het algemeen de meest kostbare secundaire arbeidsvoorwaarde en daarom is het goed te weten of dit geld goed wordt besteed”, zegt senior consultant Ralf Vranken van Willis. “Zeker gezien alle ontwikkelingen rondom het pensioenakkoord zien we dat veel bedrijven hun pensioenregeling weer eens onder de loep nemen. Door deze kosteloze vergelijkingstool aan te bieden, ondersteunen we werkgevers hierbij.”

Arbeidsmarkt

Volgens Willis is de huidige krappe arbeidsmarkt een reden voor bedrijven om arbeidsvoorwaardenpakket tegen het licht te houden. “Dan is het goed inzicht te hebben in wat andere bedrijven in de sector doen, zodat de arbeidsvoorwaarden aansluiten bij wat werkgevers willen bereiken”, schrijft het consultancybureau.

Reageer op dit artikel