nieuws

Jeroen van der Put bestuurslid Centraal Beheer Algemeen Pensioenfonds

Pensioen 419

Jeroen van der Put (51) is per 1 januari 2019 benoemd tot bestuurslid Beleggingen en Klantrelaties voor Centraal Beheer Algemeen Pensioenfonds (APF).

Jeroen van der Put bestuurslid Centraal Beheer Algemeen Pensioenfonds

De komst van Jeroen van der Put past bij de keuze van het bestuur van Centraal Beheer APF om vermogensbeheer en relatiemanagement als aandachtsgebied verder te versterken. En het past ook bij de sterke groei van meer dan 500 nieuwe relaties per 2019. Van der Put heeft een regiefunctie op het relatiemanagement van Centraal Beheer APF. Deze rol combineert hij met inhoudelijke deskundigheid op het gebied van beleggingen en zijn kennis van pensioenen en relevante wet- en regelgeving.

Persoonlijk pensioen

“Bij Centraal Beheer APF wordt samengewerkt aan een persoonlijk pensioen”, zegt Van der Put. “Dat draag ik een warm hart toe. Iedereen heeft recht op een pensioen dat bij hem of haar past en het APF is hiervoor een goede, toekomstbestendige oplossing. Ik zie er naar uit om onze relaties daarin te begeleiden.”

Andere pensioenfondsen

Behalve bij Centraal Beheer APF is het nieuwe bestuurslid ook bestuurder bij andere pensioenfondsen. Hij is bovendien actief bij de Pensioenfederatie als voorzitter van de risicomanagementcommissie. Eerder heeft hij diverse directierollen bekleed met vermogensbeheer als primair aandachtsgebied onder andere bij Media Pensioendiensten, PNO Zorg, Robeco en Iris BV.

Reageer op dit artikel