nieuws

Edith Maat nieuwe directeur Pensioenfederatie

Pensioen 1023

Edith Maat nieuwe directeur Pensioenfederatie

De directie van de Pensioenfederatie breidt uit. Vanaf 1 oktober wordt Edith Maat toegevoegd als directeur bij de branchevereniging van pensioenfondsen. Maat was al hoofd Beleid en plaatsvervangend directeur van de Pensioenfederatie. Gerard Riemen blijft algemeen directeur.

Naar de specifieke taken van het nieuwe directielid wordt volgens een woordvoerder nog gekeken. Maat werkt sinds 2012 bij de Pensioenfederatie. Daarvoor was ze afdelingshoofd op het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Voor de vrijgevallen functie van hoofd Beleid wordt een vacature opengesteld.

De Pensioenfederatie is samen met de Stichting van de Arbeid bezig om meer jongeren en vrouwen in het bestuur van de pensioenfondsen te krijgen. Vanaf december is ook de voorzitter van de federatie een vrouw. De 38-jarige Shaktie Rambaran Mishre volgt dan Kick van der Pol op.

Reageer op dit artikel