nieuws

Zwitserleven gaat gepensioneerden golf- en wijnarrangementen aanbieden

Pensioen 1542

Zwitserleven gaat gepensioneerden golf- en wijnarrangementen aanbieden

Pensioenverzekeraar Zwitserleven lanceert vandaag het platform Zwitserleven Zelect. Klanten met een pensioenuitkering krijgen via dit platform exclusieve aanbiedingen die ze een heus zwitserlevengevoel moeten geven. Het gaat bijvoorbeeld om wijn- en kaasproeverijen of een kennismakingsdag op de golfbaan.

Pensioendirecteur Hans Visser noemt Zelect, waarvan alle gepensioneerden automatisch en gratis lid worden, een “primeur”. Volgens hem heeft geen enkele andere verzekeraar een dergelijk kortingenplatform. “We hopen dat veel mensen er gebruik van gaan maken. De onderzoeken die we gedaan hebben wijzen daar ook op. Tegelijkertijd kan Zelect dienen als middel om mensen die elders hun pensioen hebben opgebouwd te overtuigen om hun pensioenvermogen bij ons om te zetten in een pensioenuitkering. En we hopen dat werkgevers die een goede regeling voor hun personeel willen aanbieden het idee sympathiek vinden.”

Reageer op dit artikel