nieuws

Zwitserleven stapt in reis- en autoverzekeringen

Pensioen 3980

Zwitserleven stapt in reis- en autoverzekeringen
Nederland, Amstelveen,03-03-2016 RvO, Vivat Foto: Maartje Geels/FirmaFoto

Vivat gaat onder het label Zwitserleven ook reis- en autoverzekeringen aanbieden. Dit geeft CEO Ron van Oijen aan in een gesprek met acteur Chris Zegers, het gezicht van Zwitserleven. Met de stap wil Vivat de kracht van het merk nog beter benutten.

In het gesprek stelt Van Oijen dat Vivat druk bezig is om zich aan te passen aan de digitale revolutie, onder meer door veel meer te doen met data en samen te werken met universiteiten en start-ups. “We spreken ook heel hard de ambitie uit dat we eind 2017 de meest innovatie verzekeraar van Nederland zijn.”

Wat is dan een pensioen?

Volgens de CEO van Vivat staan we pas aan het begin van de digitale revolutie. “De nieuwe wereld brengt zoveel goede dingen. kinderen die nu geboren worden, worden ouder dan honderd. Dat gaat enorme impact geven als je Zwitserleven Pensioen hebt. Wat is dan een pensioen?”

Sterk merk

Het merk Zwitserleven kan volgens Van Oijen een belangrijke rol spelen bij het aanpassen aan de nieuwe wereld. “Bewaak het gevoel, bewaak het merk. Zorg dat het levend blijft in deze enorme digitale revolutie. Dat merk is zo sterk heeft zo’n impact. We hebben rondgekeken, onderzoek gedaan. Daar zijn andere producten uitgekomen.”

Nieuwe richting

Vandaar dat Zwitserleven met een reisverzekering komt. Van Oijen: “Dus als er wat gebeurt, wij ontzorgen je. Daar gaan we mee beginnen. Hetzelfde geldt voor auto’s. Dat is wel een nieuwe richting; dat ook het merk en het gevoel bij andere producten gaan komen. Zo zien we hoe sterk een merk kan zijn.”

Reageer op dit artikel