nieuws

Pensioenuitvoerder Towers Watson PPI LifeSight wint werkgeverscommunicatieprijs PBM

Pensioen 840

Pensioenuitvoerder Towers Watson PPI LifeSight wint werkgeverscommunicatieprijs PBM

LifeSight, het voormalige Willis Towers Watson PPI, heeft de PBM Communicatieprijs 2017 gewonnen in de categorie ‘Beste in werkgeverscommunicatie’. De jury prees de onafhankelijke pensioenuitvoerder vanwege zijn ‘frisse heldere en innovatieve manier van communiceren.’

Towers Watson PPI heet sinds september 2016 LifeSight. De PPI van Willis Towers Watson in Nederland werd daarmee onderdeel van een groeiende Europese pensioenuitvoerder. Buiten Nederland is LifeSight al actief in België, Groot-Brittannië, Ierland en Zuid-Afrika.

Edwin van den Oever, director van LifeSight: “Wij zijn ontzettend blij met deze prijs. LifeSight stelt werkgevers in staat om hun werknemers een toekomstbestendige pensioenregeling te bieden die inzicht biedt en handelingsperspectief. Door werkgevers te inspireren met onze communicatie, zetten we de eerste stap naar effectieve werknemerscommunicatie rondom pensioenen.”

Pensioen Bestuur & Management (PBM) kende in 2017 voor de elfde maal prijzen toe aan pensioenfondsen, pensioenuitvoerders en andere betrokken partijen die bijzondere prestaties hebben geleverd op het gebied van pensioencommunicatie. LifeSight won de prijs voor ‘beste werkgeverscommunicatie’. De jury is van mening dat de frisse, heldere en innovatieve manier van communiceren werkgevers activeert om na te denken over pensioen voor hun medewerkers.

Andere winnaars waren Pensioenfonds Horeca & Catering (PH&C) die opvielen door “hun customer journeys op maat en digitalisering van de pensioenprocessen” en een prijs ontvingen in de categorie ‘communicatie met de deelnemers’, en Centraal Beheer APF die een prijs wonnen in de categorie ‘beste in merk- en reputatiebevordering’.

Reageer op dit artikel