nieuws

NNEK opent 100e pensioenrekening

Pensioen 804

NNEK opent 100e pensioenrekening

Vermogensbeheerder NNEK heeft drie weken na de introductie de honderdste pensioenrekening geopend. Volgens manager communicatie en marketing Mark Boskamp is het product vooral in trek bij adviseurs zelf.

Vorige maand introduceerde NNEK een opbouwende lijfrenterekening, waarbij de samenwerkende adviseurs de rekening in 15 minuten volledig digitaal samen met de klant kunnen openen. “Adviseurs hebben direct gebruik gemaakt van de mogelijkheid om een Pensioenrekening te openen met een onderliggende vermogensbeheerdienst”, zegt Boskamp. “Overigens niet alleen voor hun klanten. Sterker nog, ruim de helft van de rekeningen was op naam van de adviseur zelf.”
NNEK wil het aanbod later uitbreiden met een uitkerende lijfrente.

Reageer op dit artikel