nieuws

Marc Heemskerk verkozen tot Actuaris van het Jaar

Pensioen 1189

Marc Heemskerk verkozen tot Actuaris van het Jaar

Het Actuarieel Podium heeft op de Actuarisdag Marc Heemskerk van Mercer uitgeroepen tot Actuaris van het Jaar 2016. Heemskerk, die als sinds 1992 bij Mercer werkt, is verkozen vanwege zijn visie op het nieuwe pensioenstelsel en heeft de prijs ontvangen op de Actuarisdag in Zeist.

Marc Heemskerk versloeg John Smolenaers van Deloitte Benefits & Pension Advisory. De jury beoordeelde hen op basis van hun bijdrage aan het actuariële vakgebied, maatschappelijke relevantie en herkenbaarheid en visie op het vak. Volgens de jury worden zijn “duidelijke en heldere manier van communiceren over complexe zaken zoals FTK en de haalbaarheidstoets wordt door klanten en collega’s zeer gewaardeerd.”

Gedachtegoed
Martin Meerkerk, Market Leader Mercer Benelux, is blij met de verkiezing van Heemskerk. “Marc is een visionair in het vakgebied. Zijn gedachtegoed voor en visie op het nieuwe pensioenstelsel is vanwege de grote maatschappelijke relevantie een veel gepubliceerd onderwerp. Dit gedachtegoed, waarvoor Marc ook al een aantal jaar veel lof ontvangt op het jaarlijkse pensioenfondsenseminar van Mercer, is inmiddels doorgedrongen tot de SER.”

 

Reageer op dit artikel