nieuws

BPF TrueBlue kiest voor AZL

Pensioen 2244

BPF TrueBlue kiest voor AZL

Bedrijfstakpensioenfonds TrueBlue, voorheen Bedrijfstakpensioenfonds ICK, brengt haar pensioenadministratie met ingang van 1 januari 2017 over naar pensioenuitvoerder AZL. Het fonds verzorgt de pensioenen voor 2.870 actieve deelnemers, 3.993 gewezen deelnemers en 311 pensioengerechtigden in de digitale sector.

Naast de pensioenadministratie heeft het bestuur van TrueBlue besloten de dienstverlening op het gebied van bestuursondersteuning en een deel van de actuariële dienstverlening en hun communicatie met deelnemers en werkgevers bij AZL onder te brengen.

Bewust
Hans Keukelaar, bestuursvoorzitter van TrueBlue is tevreden over de bewuste keuze. “Nadat duidelijk werd dat we de uitvoering van onze pensioenregeling elders gingen beleggen, hebben we een zorgvuldig selectieproces doorlopen. Daarin hebben wij heel bewust voor AZL gekozen. Het is een professionele betrouwbare partner waar klanttevredenheid en medewerkerstevredenheid belangrijke speerpunten van beleid zijn.”

Ambities
Ook AZL-baas Maarten van der Tuin ziet heil in de samenwerking. “TrueBlue is een fonds met een duidelijke groeiambitie, waar werkgevers uit de digitale branche vrijwillig kunnen toetreden. Voor een IT deskundige doelgroep wil TrueBlue een aantrekkelijke partner zijn met een innovatief en verleidelijk product- en dienstenpakket. Dat zijn absoluut activiteiten waarin wij samen met TrueBlue zullen optrekken. TrueBlue past daarmee prima in onze groeistrategie.”

Reageer op dit artikel