nieuws

Nieuw pensioenproduct voor PPI i-PensionSolutions

Pensioen 2970

Nieuw pensioenproduct voor PPI i-PensionSolutions

Stichting International Pension Solutions (i-PensionSolutions) gaat samen met vermogensbeheerder Fidelity International een nieuw beschikbare premie pensioenproduct ontwikkelen. Dit heeft de door Credit Suisse en Swiss Re opgerichte PPI vandaag aangekondigd.

i-PensionSolutions is naar eigen zeggen de “eerste onafhankelijke, geheel open PPI in Nederland”. Het biedt pensioenuitvoering voor bedrijven met een  breed  arsenaal  aan producten en heeft de ambitie om daar  met samenwerkende vermogensbeheerders en verzekeraars leidend in te zijn in Nederland en Europa. Vorig jaar besloot Robeco haar PPI met die van i-PensionSolutions te laten fuseren.

40 jaar ervaring bij  pensioenoplossingen
Fidelity International is een wereldwijde vermogensbeheerder met ruim € 238 miljard onder beheer voor klanten in 24 landen in Azië, Oceanië, Europa, het Midden-Oosten en Zuid-Amerika. Het van oorsprong Amerikaanse bedrijf is al 40 jaar betrokken als vermogensbeheerder bij pensioenoplossingen.

Reageer op dit artikel