nieuws

Pama verlaat BeFrank, De Boer volgt hem op

Pensioen 3725

Pama verlaat BeFrank, De Boer volgt hem op

Folkert Pama treedt af als directievoorzitter van BeFrank,  de  PPI  van Delta Lloyd. Marianne de Boer-Maasland (47) is per 1 juli 2016 benoemd tot zijn opvolger. Zij zat al sinds begin 2015 in de directie van BeFrank.

Pama stond zes jaar geleden aan de wieg van BeFrank, de eerste Premie Pensioen Instelling (PPI) in Nederland. Nu de organisatie in zijn optiek volgroeid is, vindt Pama het tijd geworden voor een nieuwe uitdaging. “Ik heb BeFrank vanuit het niets zien uitgroeien tot een volwaardige pensioenuitvoerder. Dit was een intensieve, maar leuke tijd. BeFrank is nu volwassen en klaar voor verdere groei, die zeker gaat komen gezien de huidige ontwikkelingen binnen het Nederlands pensioenstelsel.”

 

Reageer op dit artikel