nieuws

Benefits Plaza en Akkermans slaan de handen ineen

Pensioen 2408

Benefits Plaza en Akkermans slaan de handen ineen

Benefits Plaza, onlangs nog overgenomen door Keylane, en Akkermans & Partners zijn een samenwerking gestart. Binnen deze samenwerking zullen de administratieve beheeromgeving voor verzekerde regelingen van Benefits Plaza en Advantage (Wft-proof pensioenadvies en offertesoftware) aan elkaar gekoppeld worden.

Met deze koppeling wordt de adviseur volgens beide partijen in staat gesteld om nog sneller, efficiënter en foutlozer de advisering voor collectieve pensioencontracten op te starten en uit te voeren. Of het nu om nieuwe contracten gaat of om verlengingen. Daarnaast zal de koppeling zodanig worden ingericht, dat tevens de nazorg op de regeling jaarlijks kan worden verzorgd. De module wordt volgende maand door Akkermans uitgerold. En gezien het feit dat administratie voor de verzekerde regeling permanent in Benefits Plaza wordt bijgehouden, vindt de jaarlijkse nazorg altijd plaats op basis van de meest actuele personeelsgegevens.

Daarnaast gaan Benefits Plaza en Akkermans de aanbieders van pensioenproducten ondersteunen bij het ontsluiten van pensioenproducten. Benefits Plaza heeft reeds zeer veel ervaring in het ontsluiten en ontwikkelen van webservices voor verzekeringsproducten en hier een gecertificeerd platform voor beschikbaar.

Reageer op dit artikel