nieuws

Keylane neemt Benefits Plaza over

Pensioen 1991

Keylane neemt Benefits Plaza over

Keylane, leverancier van software-oplossingen voor de verzekerings- en pensioenbranche, heeft Benefits Plaza overgenomen. Keylane laat weten dat de overname verzekeraars in staat moet stellen een compleet platform te bieden voor administratie en communicatie rondom alle verzekerbare arbeidsvoorwaarden.

“Met het Employee Benefits platform van Benefits Plaza biedt Keylane de markt een bewezen oplossing. Benefits Plaza heeft jarenlange ervaring en een sterke positie opgebouwd, waaronder Avéro Achmea, Allianz, Aegon, Delta Lloyd en Zwitserleven. De overname maakt het mogelijk bestaande en nieuwe klanten in de toekomst nog beter te bedienen”, zegt Ronald Kasteel, lid van de raad van bestuur van Keylane.

Benefits Plaza directeur Ralph van Ginkel is ook tevreden met de overname. “Aansluiting bij Keylane is voor ons een zeer logische stap. Samen zijn we nog beter in staat om onze klanten te voorzien van een totaaloplossing voor het beheer van alle verzekeringsgegevens. Ik kijk er naar uit om de ontwikkeling van het platform nog meer te versnellen.”

Reageer op dit artikel