nieuws

Dreteler vervangt Voorn in directie Zwitserleven

Pensioen

Jan Willem Dreteler is de nieuwe directeur Marketing bij Zwitserleven. Hij volgt Ludo Voorn op, die in december vertrok naar PostNL om daar marketingdirecteur te worden.

Dreteler vervangt Voorn in directie Zwitserleven

Dreteler is ook directeur Multimerken bij Vivat, de overkoepelende holding waaronder de merken Reaal, Zwitserleven, Zelf.nl, Route Mobiel, Proteq en Actiam (voorheen SNS Asset Management) vallen. Die functie blijft hij vervullen naast zijn werk bij Zwitserleven. De directie van Zwitserleven bestaat uit Seada van den Herik (voorzitter), Georgette Fijneman (vicevoorzitter en COO), Marcel van de Lustgraaf (IT) en Margriet Dam (Finance). Dreteler is met Roelof Pieters (directeur Distributie) en Spencer Stots (directeur Risk) onderdeel van het brede directieteam.

Reageer op dit artikel