nieuws

PGGM gaat pensioenbeheer voor Philips Pensioenfonds doen

Pensioen

PGGM gaat pensioenbeheer voor Philips Pensioenfonds doen

PGGM gaat met ingang van 1 januari 2016 het pensioenbeheer voor het Philips Pensioenfonds verzorgen. Daarnaast gaat de pensioenuitvoeringsorganisatie ook zorgen voor de bestuurs- en beleidsadvisering van het bedrijf.

PGGM neemt de pensioenuitvoering over van Aon Hewitt. Voor de transitie zijn ‘passende afspraken’ gemaakt, meldt PGGM. Voor de pensioenuitvoerder is de overeenkomst met Philips ‘een belangrijke stap in haar multiclient-strategie in de Nederlandse pensioenmarkt’. Jeroen de Munnik, Chief Institutional Business van PGGM: “Wij voegen met Philips Pensioenfonds een in de markt als innovatief bekend staand ondernemingspensioenfonds toe aan onze portefeuille en kijken uit naar het leveren van bijbehorende dienstverlening en uitvoeren van type regeling.”

Reageer op dit artikel