nieuws

Brand New Day haalt duizendste werkgever voor collectief pensioen binnen

Pensioen

Brand New Day haalt duizendste werkgever voor collectief pensioen binnen

De Brand New Day PPI, de dochter van BND voor het collectief pensioen, heeft eind 2014 de duizendste werkgever in de boeken bij kunnen schrijven. BND heeft het aantal klanten in een jaar weten te verdubbelen en directeur Jan Willem Hoitsma (foto) hoopt in 2016 voor het eerst winst te maken.

De duizendste klant van de PPI is Richting. In totaal verzorgt BND nu het collectieve pensioen van 25.000 werknemers, een verdubbeling ten opzichte van een jaar geleden. Hoitsma verwacht vanaf volgend jaar ook winst te gaan maken met de PPI: “Er zijn in de markt een paar PPI’s die hard groeien. En onze PPI is daar één van. Daar zijn wij best trots op. De komst van de PPI een paar jaar geleden heeft gezorgd voor meer concurrentie en dus lagere kosten voor bedrijven én werknemers. Door die lage kosten is nog geen enkele PPI winstgevend. Ook wij nog niet. Maar we verwachten conform planning begin 2016 voor het eerst wint te maken.”

Reageer op dit artikel