nieuws

Marianne de Boer in directieteam BeFrank

Pensioen

Marianne de Boer in directieteam BeFrank

Marianne de Boer-Maasland (45) wordt per 1 januari 2015 directeur bij BeFrank. Samen met directievoorzitter Folkert Pama vormt zij dan het directieteam. Ze volgt Rob van Mazijk op, die sinds 1 juni 2014 deze rol ad interim vervulde nadat Delta Lloyd de enige aandeelhouder van BeFrank werd.

De eerste premiepensioeninstelling van Nederland startte in 2010 als joint venture van Delta Lloyd en BinckBank. Beide moeders leverden een directeur: Folkert Pama en Bas van Meegeren. Toen Binck vorig jaar alle aandelen aan Delta Lloyd verkocht, verdween ook Van Meegeren uit de PPI. Rob van Mazijk van Delta Lloyd Asset Management stond Pama tijdelijk terzijde.

De Boer-Maasland gaat zich als directeur binnen BeFrank met name toeleggen op relatiebeheer, informatiemanagement, HR en finance. Ze werkt sinds 2008 in diverse managementfuncties bij Delta Lloyd en daarvoor bij ABN Amro. Momenteel is zij manager Intermediair Pensioen Defined Benefits bij Delta Lloyd Levensverzekering. Folkert Pama blijft zich als directievoorzitter vooral richten op business development, marketing en verkoop.

Reageer op dit artikel