nieuws

Pensioennavigator introduceert webtool voor lijfrentevergelijkingen

Pensioen

Pensioennavigator bv biedt sinds deze week een vergelijkingstool aan voor direct ingaande lijfrentes en pensioenen, die adviseurs kunnen integreren in hun eigen website.

Pensioennavigator introduceert webtool voor lijfrentevergelijkingen

Adviseurs kunnen de expiratieservice gratis aanbieden aan hun klanten. Klanten kunnen kiezen voor afhandeling van hun aanvraag op basis ‘execution only’ of ‘advies’. Voor execution only heeft Pensioennavigator een kennistoets ingebouwd. De aanvraag wordt per mail verstuurd naar de adviseur voor ondertekening en verdere verwerking.

De prijs die adviseurs voor het afhandelen van een expiratie vragen is nu vaak hoger dan de prijs bij vergelijkingsportals of bij een aanbieder direct, volgens Pensioennavigator. Door de vergelijkingstool beschikbaar te stellen op de eigen site van de pensioenadviseur kan de klant zelf een groot deel van het traject afwerken, wat kostenbesparend werkt.

De software vergelijkt de tarieven van Aegon, Allianz, ASR, Conservatrix, Delta Lloyd, Erasmus, Nationale Nederlanden en Reaal.

Reageer op dit artikel