nieuws

Aegon-klanten krijgen beschikking over Mijn Aegon app

Pensioen

Klanten van Aegon krijgen via een app voor de smartphone en tablet inzicht in de producten die ze bij hun verzekeraar hebben lopen. De Mijn Aegon app biedt nu inzicht in spaarrekeningen, beleggingen, de waarde van levensverzekeringen, den pensioensituatie en de specifieke AOW-leeftijd van klanten.

Aegon-klanten krijgen beschikking over Mijn Aegon app

Klanten kunnen spaargeld overboeken en vanuit de app rechtstreeks met Aegon bellen. Later dit jaar wil Aegon het ook mogelijk maken om klanten via de applicatie hun hypotheek en de polissen van schadeverzekeringen in te kijken. Ook schade melden via de app moet dan tot de opties gaan behoren. Klanten kunnen een schade fotograferen, die via de app melden en op basis van hun locatie het dichtstbijzijnde schadeherstelbedrijf zoeken.

Reageer op dit artikel