nieuws

Arthur van der Wal nieuwe Directeur Pensioen bij NN

Pensioen

Nationale-Nederlanden heeft Arthur van der Wal (foto) benoemd als de nieuwe Directeur Pensioen. Van der Wal wordt per 1 juli de opvolger van Michel van Elk, die vorig jaar begon als CEO van het bedrijfsonderdeel Leven.

Arthur van der Wal nieuwe Directeur Pensioen bij NN

Met zijn overgang naar NN keert Van der Wal terug bij het bedrijf waar hij zijn loopbaan begon. Hij werkte er bij het collectieve pensioenenbedrijf en op het gebied van vermogensbeheer. Van der Wal verliet NN om voorzitter van de directie van pensioenuitvoerder AZL te worden. Daar zal hij wel aanblijven als lid van de raad van commissarissen.

Van der Wal: “Ik kijk met heel veel plezier en een gevoel van trots terug op mijn periode bij AZL en heb enorm veel vertrouwen in de toekomst van dat bedrijf. De overstap naar Nationale-Nederlanden zie ik als een prachtige uitdaging.”

Reageer op dit artikel