nieuws

Pensioentoppers terug in de schoolbanken

Pensioen

Als onderdeel van de Pensioen3daagse worden circa 1.500 leerlingen van het mbo deze week getrakteerd op De Grootste Pensioenles Ooit.

Pensioentoppers terug in de schoolbanken

Peter Borgdorff (bestuurslid Stichting Weet Wat Je Besteedt, directeur PFZW), Maarten Edixhoven (directievoorzitter Zwitserleven), Harry Vossebeld (COO PGGM) geven de komende dagen, samen met 75 collega’s, pensioenles aan ruim 1.500 scholieren in het hele land. De pensioenles wordt gegeven aan leerlingen in de laatste klassen van het MBO. Het doel van de gastles is leerlingen op een speelse, laagdrempelige en interactieve manier basiskennis bij te brengen over pensioenen, zodat het onderwerp eenvoudig en bekend terrein is als ze hier op een later moment mee geconfronteerd worden.
De Grootste Pensioenles Ooit is ontwikkeld door Stichting Weet Wat Je Besteedt (WWJB), PGGM en Zwitserleven, in co-creatie met jongeren. WWJB richt zich, als onafhankelijke stichting, op het vergroten van de financiële zelfredzaamheid bij jongeren van 12 tot 25 jaar.

Reageer op dit artikel