nieuws

Nieuwe naam keurmerk bevalt ook Nationale Waarborg

Pensioen

Pensioenkeurmerk ‘Nationale Waarborg Pensioenadvies’ gaat zijn naam veranderen in ‘Nederlandse Waarborg Pensioenadvies’. Garantieverstrekker Nationale Waarborg viel over de oorspronkelijk gekozen naam.

Nieuwe naam keurmerk bevalt ook Nationale Waarborg

 “Ze gebruiken onze naam, dat zorgt voor veel onduidelijkheid in de branche”, zei directeur Antoinette Kalkman van Nationale Waarborg begin maart op AMweb. Het pensioenkeurmerk werd toen net in de markt gezet. De partijen zijn er nu uit: het keurmerk moet de term ‘nationale’ veranderen in ‘Nederlandse’.
“Helemaal goed zo, de kou is uit de lucht”, aldus Kalkman. Het keurmerk wordt uitgevoerd door de Netherlands Quality Agency (NQA), een bureau dat vooral bekend is van visitaties en accreditaties in het hoger onderwijs.

Reageer op dit artikel