nieuws

Verbond, AFM en Pensioenfederatie vragen aandacht voor pensioen

Pensioen

Algemeen directeur Richard Weurding van het Verbond van Verzekeraars, AFM-bestuurslid Harman Korte en Pensioenfederatie-directeur Gerard Riemen roepen de komende weken alle werkgevers op om werknemers goed te informeren over hun pensioen. Dat doen ze in radiospotjes op BNR Nieuwsradio over de Pensioen3daagse komend najaar.

Verbond, AFM en Pensioenfederatie vragen aandacht voor pensioen

Richard Weurding: “Het pensioenbewustzijn van Nederlanders is belangrijk. Het is duidelijk dat werkgevers daar een belangrijke bijdrage aan kunnen leveren, zodat werknemers ten minste een keer per jaar hun pensioenoverzicht raadplegen om te zien hoe ze er voor staan. Nu en straks.”
Werkgevers kunnen zich de komende weken digitaal aanmelden voor deelname aan de Pensioen3daagse die op 1, 2 en 3 oktober plaatsvindt. Tijdens deze driedaagse kunnen werkgevers onder meer bijeenkomsten en spreekuren voor hun werknemers aanbieden, waarin medewerkers meer te weten kunnen komen over de wijze waarop hun pensioen is geregeld.

 

Reageer op dit artikel