nieuws

Automatische koppeling Delta Lloyd en eBenefits

Pensioen

Delta Lloyd en softwarebedrijf eBenefits hebben een automatische koppeling voor pensioenmutaties gerealiseerd. Met de Compass-koppeling worden de mutaties voor het collectieve pensioenproduct Persoonlijk Pensioen Plan collectief (PPPc) voortaan sneller verwerkt in de backoffice van Delta Lloyd. Bovendien is er een retourkoppeling waardoor de status van de mutatie zichtbaar is. Struijs Employee Benefits en Insucare zijn de eerste adviseurs die gebruik maken van deze koppeling.

Automatische koppeling Delta Lloyd en eBenefits

De nieuwe manier van werken levert  volgens de initiatiefnemers pensioenprofessionals, werkgevers en verzekeraar een snellere verwerking op. Mutaties worden nu meteen aangepast en pensioendeelnemers krijgen hun gewijzigde polissen binnen vijf werkdagen.

Reageer op dit artikel