nieuws

AMtv start met medewerking van Aegon

Pensioen

Met het Pensioenjournaal start de redactie van AM in samenwerking met Aegon een uniek initiatief in de financiële dienstverlening: Internettelevisie (AMtv) voor professionals door professionals.

AMtv start met medewerking van Aegon

AM en Aegon zijn samen een pilot gestart op het gebied van internettelevisie voor de financiële dienstverlening. Dit jaar worden vijf uitzendingen gemaakt voor een Pensioenjournaal met nieuws uit en actuele ontwikkelingen voor de pensioenbranche. De uitzendingen worden volledig onder verantwoordelijkheid van de redactie van AM geproduceerd en uitgezonden. Daarmee is de onafhankelijkheid en objectiviteit van de berichtgeving gewaarborgd. De thema’s die in de journaals aan de orde komen, krijgen periodiek verdieping in de vorm van position papers, weblogs, video’s  en andere aande thema’s van het pensioenjournaal gerelateerde content in een speciaal AM Partnerdossier (www.amweb.nl/partners/aegon). De thema’s van de uitzendingen worden door de redactie van AM vastgesteld na overleg hierover met Aegon.
Jan Driessen, directeur communicatie van Aegon, zegt over deze samenwerking: “Onze intermediairs op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen is een mooie taak, die Aegon zelfs tot missie heeft gemaakt. Met Aegon Adfis is daar een lange en gewaardeerde traditie mee opgebouwd. Nu kunnen we de journalistieke vaardigheden van AM en de kennis van AEGON bundelen om de intermediair op een moderne, toegankelijke en actuele manier van het laatste nieuws en de achtergronden te voorzien. AM krijgt daarbij funding van AEGON, maar blijft journalistiek geheel onafhankelijk”.

Reageer op dit artikel