nieuws

Akkermans start maatschap van pensioenadviseurs

Pensioen

Onder de naam PAAN (Pensioen Advies Associatie Nederland) keert Akkermans & Partners terug in de intermediaire adviesmarkt. Leden krijgen alle benodigde opleiding en PE, marketing, backoffice-ondersteuning, een website en adviessoftware. Daarvoor moeten ze een vast percentage van de omzet afstaan, degressief vanaf 20%. De associés treden naar buiten met een gemeenschappelijk uurtarief van € 155.

Akkermans start maatschap van pensioenadviseurs

Akkermans streeft ernaar om in de loop van 2013 met minimaal 25 associés samen te werken. De doelgroep betreft zelfstandige pensioenadviseurs die als ondernemer willen samenwerken met collega’s. Theo Gommer van Akkermans & Partners: “Nu de pensioenmarkt gezien de Wft Pensioenverzekeringen echt ‘professioneel’ is geworden, achten wij de tijd rijp om samen met zelfstandige pensioenadviseurs de markt verder te bedienen. De behoefte aan goed, deskundig pensioenadvies zal de komende jaren met alle wijzigingen in het verschiet enorm zijn.”
Meer over PAAN in AM18 dat zaterdag 17 november verschijnt.

Reageer op dit artikel