nieuws

Aon Hewitt gaat pensioenen ASR beheren

Pensioen

Aon Hewitt gaat pensioenen ASR beheren

Aon Hewitt neemt de pensioenadministratiecontracten over van ASR Pension Fund Services (APFS). Dit ASR-onderdeel beheert de pensioenen van circa 20.000 deelnemers. De medewerkers van ASR die zich bezighouden met het beheer van deze contracten gaan per 1 januari mee over naar Aon Hewitt.

De overige medewerkers van APFS blijven in dienst van ASR. "Het uitvoeren van administraties voor pensioenfondsen is geen kernactiviteit binnen onze aangescherpte strategie", zo verklaart Marcel van der Meulen, directeur Pensioenen van ASR, de overeenkomst. Die strategie beperkt zich tot het bedienen van de doelgroepen particulieren, zzp'ers en bedrijven tot vijfhonderd medewerkers in de mkb- en grootzakelijke markt.
Aon Hewitt verwacht dat de integratie van APFS soepel zal verlopen. "Deze overname past prima in onze groeistrategie", aldus Reinoud van den Broek, ceo van Aon Hewitt in de Benelux.

Reageer op dit artikel