nieuws

Aegon vraagt buurtbewoners op pensioenspreekuur

Pensioen

Pensioenverzekeraar Aegon nodigt alle bewoners van de Haagse wijk Mariahoeve uit voor een spreekuur. Iedereen met vragen over pensioen is zaterdag 5 november welkom in het hoofdkantoor van Aegon. Volgens initiatiefneemster Marjolein Wester zitten veel mensen met vragen over hun pensioen: “Terwijl wij een kantoor vol pensioenexperts hebben!”

Aegon vraagt buurtbewoners op pensioenspreekuur

Aegon zet 5 november de deuren open "voor de mensen die bij ons in de buurt wonen; hark al je pensioenpapieren bij elkaar en kijk samen met onze experts hoe je ervoor staat." Het gesprek duurt maximaal een uur en is volledig vrijblijvend: "We gaan geen producten verkopen." De experts zijn niet alleen eigen medewerkers maar ook tussenpersonen. "Iedereen werkt die zaterdag als onbetaalde vrijwilliger."
Bewoners die aan de actie mee willen doen, moeten zich vooraf aanmelden via www.aegon.nl/spreekuur.

Reageer op dit artikel