nieuws

Pensioendesk weer actief

Pensioen

De dit voorjaar failliet verklaarde adviesformule Pensioendesk is weer actief. Adviesorganisatie Pensioen & Planning Nederland (PPN), de nieuwe eigenaar van de keten, legt de nadruk in de vernieuwde formule op de omschakeling naar fee-advisering.

Pensioendesk weer actief

PPN heeft eerder onder meer al de softwarebedrijven EBlinC en FinAct opgezet.
"De naam Pensioendesk heeft nog steeds een uitstekende reputatie bij adviseurs, accountants en consumenten. Dat blijkt onder andere uit het feit dat diverse pensioenkantoren voor de officiële introductie al een regionale samenwerking aangaan", aldus PPN. Pensioendesk gaat zich vanuit Velp richten op accountants en ondernemersmarkt. "Het grootste verschil met de oude formule is, naast een aanzienlijk lagere bijdrage en het loslaten van inkoopconstructies, een grotere nadruk op ondersteuning van kantoren bij de omvorming naar fee-advisering." Pensioendesk, dat met een kleine vijftien kantoren denkt te starten, gaat ook de leden van de Coöperatieve Pensioen Vereniging (CPV) ondersteunen.
 

Reageer op dit artikel