nieuws

NVGA AM Innovatieprijs

Geen categorie 501

De Nederlandse Vereniging van Gevolmachtigde Assurantiebedrijven (NVGA) organiseert wederom in samenwerking met am:magazine een prijsvraag voor alle (keten)partners in het volmachtkanaal. Het belangrijkste doel is om de innovatiekracht in het volmachtkanaal extra te stimuleren én om vakgenoten enthousiast te maken voor nieuwe ontwikkelingen.

NVGA AM Innovatieprijs

In 2018 werd de 2e NVGA AM Innovatieprijs uitgereikt tijdens het NVGA-congres op 18 april 2018. De prijs ging naar Openclaims voor haar innovatie WA Connect. Dit is een verhaalservice en schadeveiling in één. Het helpt klanten van volmachtbedrijven en verzekeraars bij het goed verhalen van de schade en bij het reduceren van de schadelast. Volgens Openclaims met minimaal dertig procent.

Ook in 2019 staat de prijs open voor alle ketenpartners van het volmachtkanaal en is bedoeld ter bevordering van de kracht van het volmachtkanaal. De prijs bestaat uit een eervolle vermelding, publieke waardering en positieve publiciteit. In het Reglement staan de beoordelingscriteria die de onafhankelijke jury hanteert.

Download hier het inschrijfformulier voor de NVGA am:innovatieprijs!

Reageer op dit artikel