nieuws

Transitie van zakelijk adviseur naar De Nieuwe Risico Professional

Geen categorie 2486

Transitie van zakelijk adviseur naar De Nieuwe Risico Professional

De wereld van de adviseur verandert snel. Klanten zijn veel bewuster geworden van de werkelijke toegevoegde waarde van een goede adviseur. Verzekeringen zijn door de digitale revolutie steeds makkelijker verkrijgbaar zonder advies. Adviseurs worden gedwongen kritisch te kijken naar het verdienmodel. Hoe blijf je als adviseur dan het verschil maken?

Daarnaast druppelt ‘risk-based-thinking’ meer en meer vanuit het grootzakelijke segment door naar het midden- en kleinbedrijf. Er ontstaat ook bij kleinere organisaties de behoefte en noodzaak om risicomanagement in een brede vorm te implementeren. Zij hebben echter vooralsnog vaak niet de wens, noch het budget, om een interne risicomanager aan te stellen. Zij wenden zich tot hun assurantieadviseur of tot hun bank met een hulpvraag. Daar ligt een kans voor de risico professional!

Met trots introduceert Dukers & Baelemans de nieuwe leergang De Nieuwe Risico Professional®. De Leergang die de zakelijk adviseur de kennis en vaardigheden biedt om ook in de toekomst het verschil te blijven maken.

Deze leergang leert de theorie van risicomanagement en deze direct praktisch toe te passen in de dagelijkse adviespraktijk. Hierdoor wordt de transitie gemaakt van zakelijk adviseur naar Nieuwe Risico Professional.

Start nog dit najaar en ontvang het boek Risicomanagement

Je kunt nog dit jaar starten met module 1 van deze leergang. We starten op 27 november met een digitale kick-off. De eerste contactdag is op 18 december. Wanneer je inschrijft voor deze eerste groep ontvang je het boek Risicomanagement vanuit het dynamisch business model gratis bij je lesmateriaal.

Meer informatie op onze website:
https://www.dukers-baelemans.nl/opleidingen/de-nieuwe-risico-professional-module-1/

 

Reageer op dit artikel