nieuws

Callas TOP verzekering: ‘Volledige inkomenszekerheid bij arbeidsongeschiktheid’

Geen categorie 2106

Callas TOP verzekering: ‘Volledige inkomenszekerheid bij arbeidsongeschiktheid’

Bij gedeeltelijk arbeidsongeschiktheid zijn maar liefst 4.500 verschillende scenario’s mogelijk, waarbij het tekort niet altijd oplosbaar is met een vast bedrag.

 

De Callas TOP verzekering lost dit probleem nu op en biedt bij arbeidsongeschiktheid altijd 70% inkomensgarantie. Door de combinatie met de woonlastenverzekering kan de klant zich aanvullend verzekeren tot 100% van het laatste verdiende inkomen. En kun je elk adviesdossier (eindelijk) geheel passend maken.
Adviesrapport in een paar minuten
De TOP verzekering is opgenomen in de Callas WIA Planner.
Met deze tool kun je binnen een paar minuten de risico’s van arbeidsongeschiktheid en werkloosheid voor je klanten in kaart brengen en in een adviesrapport samenvatten.
Inzicht collectieve WGA Hiaatverzekeringen
De meeste werknemers met een WGA-hiaatverzekering lopen grote financiële risico’s in het geval van gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid. Slechts 4 van de 85 collectieve verzekeringen biedt hiervoor een goede dekking, blijkt uit ons onderzoek. Om tijdens het hypotheekadvies snel de mogelijke financiële risico’s van je klant in kaart te brengen, bieden we je een uniek inzicht in de 85 meest voorkomende collectieve WGA-hiaatverzekeringen. In de WIA Planner zijn de regelingen met één muisklik eenvoudig te selecteren. Ook zie je per regeling gelijk in hoeverre de 70% inkomensgarantie van de Callas TOP verzekering toegevoegde waarde biedt voor je klant.

Aanvragen
De Callas TOP verzekering kun je aanvragen via het Callas extranet en adviessoftwarepakketten.

Meer informatie: www.callasfp.nl/adviseur/top-verzekering

Reageer op dit artikel