nieuws

Caroline van Reedt Dortland wordt communicatiebaas Delta Lloyd

Geen categorie

Caroline van Reedt Dortland wordt communicatiebaas Delta Lloyd

Caroline van Reedt Dortland (38) is per 1 oktober 2015 de nieuwe directeur Corporate Communications en Investor Relations van Delta Lloyd. Zij volgt David Brilleslijper (50) op, die heeft besloten zijn loopbaan buiten Delta Lloyd voort te zetten. Dat maakt Delta Lloyd bekend.

Brilleslijper zal eind dit jaar beginnen als partner van een nieuw adviesbureau op het gebied van financiële en strategische communicatie. Caroline van Reedt Dortland is in 2002 in dienst getreden bij Delta Lloyd en heeft sindsdien diverse leidinggevende functies vervuld. Zij is sinds 2012 secretaris van de Raad van Bestuur en Raad van Commissarissen.

Reageer op dit artikel