nieuws

Richard Weurding maakt goede sier met jurk Katy Perry

Geen categorie

Algemeen directeur Richard Weurding van het Verbond van Verzekeraars verzorgde in het kader van de Week van het Geld gisteren een gastles over verzekeren. Weurding blijkt over een flinke dosis acteertalent te beschikken. Hij liet de scholieren geloven dat hij de jurk van topartiest Katy Perry bij zich had, waarin ze die avond moest optreden in  Ziggo Dome.

Richard Weurding maakt goede sier met jurk Katy Perry

De kinderen kregen te horen dat Katy Perry de peperdure jurk (€ 170.000) had uitgeleend aan het Verbond van Verzekeraars nadat Weurding haar concert bezocht. Net toen Weurding het klaslokaal heel even verliet, ontstond er schade aan de jurk en was er alsnog tijd voor een wijze les over het belang van verzekeren. “Daar is nou echt die verzekering voor hè, voor dit soort dingen. Dat komt nu wel heel goed van pas.” 

Het Verbond organiseert deze week in het kader van de Week van het Geld honderden gastlessen op basisscholen. Het Verbond gebruikt in gastlessen vaker dure of exclusieve voorwerpen om kinderen te leren nadenken over risico’s. 

Reageer op dit artikel