nieuws

UNIT4 en Faster Forward gaan samenwerken

Geen categorie

Unit4 en Faster Forward gaan hun adviessoftware UNIT4 Scenario en de CRM & workflow-software Elements van Faster Forward samenvoegen. De geïntegreerde oplossing is vanaf oktober 2014 beschikbaar en beide softwarebedrijven bieden de oplossing via hun eigen verkoopkanaal aan.

UNIT4 en Faster Forward gaan samenwerken

Fred Lingg, directeur UNIT4 Financiële Intermediairs: “Veel hypotheek- en financieel adviseurs werken met onze hypotheekadviessoftware en maken daarnaast gebruik van de CRM-software van Faster Forward. Door de samenwerking ontstaat een geïntegreerde oplossing waarmee deze adviseurs nog efficiënter kunnen werken en wij nog beter tegemoet kunnen komen aan de wensen van onze klanten.”

In juli nog maakten Anva en Faster Forward bekend dat ze – na een jaar intensief te hebben samengewerkt aan een geïntegreerde oplossing – afscheid nemen en ieder in zijn eigen markt verder gaat met de Elements-software.

Faster Forward-directeur André van Nieuwenhuijzen zei toen over het afketsen van de fusie: “Uit die aandelenkwestie waren we misschien nog wel gekomen, maar belangrijker was het samenwerken op de werkvloer. Wanneer je alles wilt doen voor iedereen, mis je gewoon de diepgang. Moesten we niet gewoon keuzes maken? Dat hebben we gedaan. Anva blijft actief op de verzekeringsmarkt en het volmachtgebied, wij richten ons op hypotheken en pensioenen.”

Over de nieuwe samenwerking met UNIT4 zegt Van Nieuwenhuijzen: “We richten ons met name op nieuwe klantbedieningsoplossingen in de financiële kolom. Met deze gecombineerde oplossing zetten wij een toekomstgerichte oplossing in de markt, waardoor wij ons marktaandeel aanzienlijk kunnen laten groeien.”

Hypotheek Visie
De vijftig franchisewinkels van Hypotheek Visie gaan als eerste met de geïntegreerde software werken. Directeur Joost van Rooy van Hypotheek Visie: “Wij verwachten een optimale klantbeleving en denken ons marktaandeel aanzienlijk te kunnen zien groeien.”

Reageer op dit artikel