nieuws

Delta Lloyd biedt risicopolis op Meetingpoint

Geen categorie

Delta Lloyd heeft als eerste verzekeraar overlijdensrisicoverzekeringen toegevoegd aan het productenaanbod op Meetingpoint. Volgens directeur Marketing en Verkoop Harry van der Zwan staat de maatschappij “in de top van overlijdensrisicoverzekeraars”.

Delta Lloyd biedt risicopolis op Meetingpoint

“De markt voor overlijdensrisicoverzekeringen is de enige in het levensegment die stabiel blijft”, zegt Van der Zwan. “De overlijdensrisicoverzekering is een transparant product, dat ook online te vergelijken is. We zien ook ondernemers steeds vaker voor een risicopolis kiezen. Bovendien worden bij bankspaarhypotheken steeds vaker losse overlijdensrisicodekkingen gesloten. Sinds juli vorig jaar doen we vaak mee in de top 5 van aanbieders.”
Meetingpoint wordt actief gebruikt door 2.800 intermediairbedrijven en biedt producten van twaalf labels. Vorig jaar was het platform goed voor drie miljoen transacties. “Volume is voor ons belangrijk”, zegt algemeen directeur Reinier van der Heijden. “Wij bieden met Mp4all een ‘multiverzekeraarsextranet’ en kunnen daarnaast voor de maatschappijen hun extranet via Meetingpoint ontsluiten. Wij hebben nu een onderdeel in ontwikkeling waarbij serviceproviders de mogelijkheid krijgen om het provinciale aanbod van verzekeraars ook in hun winkel te laten zien. Daarmee faciliteren we als het ware het extranet voor serviceproviders.”

Reageer op dit artikel