artikel

Koffie over jouw notebook? Amac biedt helpende hand

Geen categorie 271

Koffie over jouw notebook? Amac biedt helpende hand

Het kan iedereen overkomen: een kop koffie of een glas water die per ongeluk over je notebook gaat. Tot op heden betekende dat op zijn minst een kostbare reparatie en in 40% van de gevallen zelfs een onherstelbare schade.

Amac heeft nu Amac Drycleaning Solution (ADS). In een speciaal ontwikkelde machine worden de meest kwetsbare delen van jouw MacBook of andere notebook met speciale vloeistoffen gespoeld en daarna gedroogd. Simpel gezegd: een drycleaning techniek voor notebooks. Het resultaat: de corrosie is verdwenen en het vocht en de zuurinwerking (bijvoorbeeld van rode wijn en koffie) worden verwijderd.

Amac heeft de primeur

Amac is de eerste in Europa die met deze high-tech machine werkt. Bijna een kwart van de tienduizenden MacBooks die bij Amac ter reparatie worden aangeboden, betreft waterschade of erger: koffie, thee of rode wijn. In zo’n 40% van de gevallen is de notebook niet meer te redden. Bij de rest moest meestal 70% – 80% van de onderdelen vervangen worden, waaronder ook bijna altijd het moederbord. Dankzij de Amac Drycleaning Solution is deze schade nu wel te herstellen.

Wat betekent Amac Drycleaning Solution voor verzekeringsbranche?

  • Een gemiddelde besparing op uitbetaalde schade van 40%
  • Doorlooptijd voor een reparatie is gelijk of zelfs sneller
  • 82% van de notebooks die normaal worden afgeschreven kunnen nu worden gerepareerd
  • Geen van uw bestaande serviceprocessen hoeft aangepast te worden
  • Bijdrage aan een beter milieu (hergebruik i.p.v. productie)
  • Klanttevredenheid neemt sterk toe

Wat biedt Amac nog meer?

Amac is de grootste Apple Premium Reseller met 46 winkels verspreid over Nederland. Met een compleet aanbod aan Apple-producten en een uitgebreid assortiment aan accessoires voor de Mac, iPad, iPhone, Apple Watch en iPod is dit dé plek voor al je Apple-aankopen en cadeaus.

Apple at Work

Amac begeleidt middels het Apple at Work-programma elk segment van de zakelijke markt bij de overstap en het gebruik van Apple-producten. Naast installatie, beheer en onderhoud biedt Amac ook diensten als training, financiering op maat en reparatie.

Apple heeft Amac gecertificeerd als Authorised Service Provider. Dat betekent dat Amac aan de hoogste eisen voldoet die Apple stelt aan de kwaliteit op het gebied van service en reparaties. Zo worden technici opgeleid door Apple en worden er altijd originele onderdelen gebruikt.

Meer weten?

Wilt u meer weten over Amac Drycleaning Solution, Amac Zakelijk en het Apple at Work-programma? Kom 12 juni langs op onze stand op am:innosurrance. Daar staan wij u graag te woord!

Reageer op dit artikel