artikel

Hoe kunt u zich online van de grote partijen onderscheiden?

Geen categorie 303

Hoe kunt u zich online van de grote partijen onderscheiden?

Pragmatisch, innovatief, jong en dynamisch: Bugs Business heeft het allemaal in huis. Wij zien onze klanten als partners waar we graag mee samenwerken. Wij leveren samen met onze klanten software waar zij mee willen werken. Geen maatwerk software die lastig in beheer en onderhoud zijn, maar optimale software voor onze verzekeringsbranche, die ook nog eens snel te gebruiken is.

Hoe kunt u zich in het grote online geweld van de grote partijen onderscheiden? De Imago software van Bugs Business geeft u de mogelijkheid uw kantoor op een professionele manier online te profileren. Bijvoorbeeld met de Imago Designer, onlangs genomineerd voor de NVGA am: Innovatieprijs 2018, stellen wij u in staat een unieke omgeving voor uw eindklant te creëren. Wij weten hoe belangrijk uw identiteit is, onze Imago Designer is dan ook meer dan geschikt om uzelf online te profileren naar uw klanten en publiek. Welk bedieningsconcept u ook hanteert.

Multichannel software

Met Imago Office kunt u CRM en verzekeringssoftware combineren. Wij leveren u front-end software waarmee u uw medewerkers of aangesloten tussenpersonen in staat stelt om efficiënter en gemakkelijker te werken. Imago Consument levert u een moderne, responsive en gebruiksvriendelijke mijn-omgeving. Door een strikte scheiding tussen Imago Office voor medewerkers en Imago Consument voor uw klanten hebben wij een gebruikerservaring kunnen creëren waarin beiden optimaal gebruikersgemak ervaren.

Geïnspireerd door de game-industrie

Wij denken dat de verzekeringswereld een voorbeeld zou moeten nemen aan de game-industrie. Wat men daar bedenkt, wordt ’s ochtends ontwikkeld en dezelfde dag nog online gezet. Ontwikkelen volgens dit principe is voor ons een doel op zich. Door samen met onze klanten in de Imago Designer ontwerpen te maken komt dit doel steeds dichterbij. Gelukkig zien wij ook veel verzekeraars “InnovatieLabs” oprichten, dit is de beweging die wij de markt graag zien maken.

Partners

Om u ook van dienst te kunnen zijn als u een oplossing zoekt welke wij niet kunnen bieden maken wij graag gebruik van ons uitgebreide partnernetwerk. Onze partners vullen ons aan doordat zij software leveren in gebieden die wij niet tot ons specialisme beschouwen. Zodat wij u altijd de beste oplossing kunnen bieden.

Waarom samenwerken met Bugs Business?

Bugs Business is een snelgroeiende leverancier van front-end software. Wij houden van verzekeringen, wij richten daarom ons enkel en alleen op de verzekeringsbranche. Er werken professionals bij ons die uit de verzekeringsbranche afkomstig zijn, hierdoor kennen wij de verzekeringsmarkt van binnen en van buiten. Daardoor zijn wij naast softwareleverancier ook een uitstekende gesprekspartner.

Kort gezegd: in Bugs Business vindt u dé automatiseringspartner die u ondersteunt in deze snel veranderende wereld.

Bent u op zoek naar meer informatie? Kijk dan op www.bugsbusiness.nl, of neem contact met ons op via 010-303 30 00. Lijkt het je leuk om bij ons te komen werken? Op onze website kun je vast een leuke vacature vinden.

Reageer op dit artikel