nieuws

Paul van der Ploeg (Scheidingsexpert Nederland) wordt FFP-bestuurder

Financiële planning 879

Vanaf 1 november wordt Paul van der Ploeg nieuw bestuurslid van de Federatie Financieel Planners. Hij gaat de bestuursfunctie voor drie jaar vervullen naast zijn werkzaamheden als directeur van Scheidingsexpert Nederland. Van der Ploeg zal ook deel uitmaken van het bestuur van de Stichting Certificering FFP.

Paul van der Ploeg (Scheidingsexpert Nederland) wordt FFP-bestuurder

De nieuwe bestuurder is expert op het gebied van wet- en regelgeving rond echtscheidingen. Hij was een van de oprichters van het Register van Financieel Echtscheiding Adviseurs (RFEA). Bij de RFEA vervulde hij zeven jaar lang de functie van voorzitter. Van der Ploeg ontwikkelde ook adviestool Part-pro, voor integraal financieel inzicht bij scheidingen.

Vakspecialisatie

“In al mijn activiteiten staan de kernwaarden van financiële planning centraal: integraal advies via één loket”, zegt Van der Ploeg over zijn benoeming. “Ik wil daarom ook graag mijn bijdrage leveren aan de belangrijke doelstelling van FFP,  het borgen en uitdragen van de kwaliteit van integraal advies in Nederland. We hebben te maken met de uitdagingen van een sterk veranderende wereld waarbij automatisering en behoefte aan vakspecialisatie een grote rol spelen. Hier zet ik mij graag voor in.”

Reageer op dit artikel