nieuws

DAK introduceert Dynamic Verhuurhypotheek

Financiële planning 1500

De Dynamic Verhuurhypotheek is de nieuwe loot aan de stam van DAK Intermediairscollectief. Met de verhuurhypotheek tot 90% LTV in het assortiment spelen DAK en Dynamic Credit in op de groeiende vraag van financieel adviseurs naar meer mogelijkheden voor particuliere beleggers.

DAK introduceert Dynamic Verhuurhypotheek

De Dynamic Verhuurhypotheek is speciaal ontwikkeld voor consumenten die in Nederland een woning willen kopen die bestemd is voor de verhuur. Ook ouders die voor hun kinderen een huis kopen, of kinderen die voor/van hun ouders een woning kopen, kunnen bij hypotheekadviseurs aangesloten bij DAK terecht voor deze hypotheek.

Toetsinkomen

De Verhuurhypotheek is geschikt voor leningen tot maximaal € 1.000.000, waarbij tot 90% van de waarde in verhuurde staat gefinancierd kan worden. Bestaande en verwachte huurinkomsten worden meegenomen in het toetsinkomen en ook is het mogelijk om tot 50% aflossingsvrij af te sluiten met een rente tot 30 jaar vast.

Reageer op dit artikel