nieuws

Rik Douwes algemeen directeur Nederland bij FlexFront-eigenaar

Financiële planning 829

Oprichter en oud-CEO van Stater Rik Douwes is benoemd tot algemeen directeur Nederland van Link Asset Services. Het Australische bedrijf nam eerder dit jaar serviceprovider FlexFront Groep over.

Rik Douwes algemeen directeur Nederland bij FlexFront-eigenaar

Douwes trad afgelopen najaar al in dienst bij Link Asset Services, dat onderdeel is van Link Group. Zijn functie wordt nu uitgebreid. Hij wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling van end-to-end hypotheekdienstverlening in Nederland. Link mikt op groei in Nederland en de rest van Europa.

Hiervoor was Douwes directeur van Inadmin, een pensioenadministrateur van DC-regelingen die onderdeel is van APG. In 1996 richtte Douwes Stater op. Hij was daar zeven jaar CEO.

Dylan Dresens

Link Asset Services rondde dit voorjaar de overname af van FlexFront Groep. Oprichter en directeur van de serviceprovider Antoinette Kalkman deed een stapje terug. Voormalig NHG-directeur Dylan Dresens is sinds begin dit jaar algemeen directeur van FlexFront Groep.

Link Asset Services kocht in Nederland eerder ook incassobureau Novalink en fintechbedrijf Leveris. Met de laatste wordt gebouwd aan een hypotheekplatform.

Reageer op dit artikel