nieuws

Munt opnieuw sponsor ADO Den Haag

Financiële planning 847

ADO Den Haag heeft ook voor komend seizoen Munt Hypotheken aan zich weten te binden als shirtsponsor. De naam van de hypotheekverstrekker staat vanaf de eerste thuiswedstrijd tegen FC Utrecht op 4 augustus opnieuw op de achterkant van het geel-groene tricot.

Munt opnieuw sponsor ADO Den Haag

Munt was vorig jaar, in de tweede seizoenshelft, ook al shirtsponsor van ADO Den Haag. Directeur Ellen Hensbergen van Munt heeft de sponsoring ervaren als een succes: “Wij hebben onszelf vorig jaar ten doel gesteld om Munt nog nadrukkelijker te koppelen aan Den Haag en zijn regio. Dat is gelukt. Nu willen wij dat succes, samen met ADO Den Haag, in het komende seizoen doortrekken en verder uitbouwen. Vandaar dat wij ons nu ook echt voor het hele seizoen 2019/2020 aan deze mooie club verbinden.”

Eredivisie

Ook ADO Den Haag is blij dat de naam van de sponsor volgend seizoen weer op het shirt van de club prijkt. “Allereerst hebben we afgelopen jaar met Munt achterop het linkerrijtje van de Eredivisie behaald. Daarnaast is Munt een echt Haags bedrijf met landelijke invloed en dat is voor een club als de onze niet onbelangrijk”, aldus Manager Commerciële Zaken Remco van der Veen van de betaaldvoetbalclub. Om het sponsorschap kracht bij te zetten schieten de spelers van ADO Den Haag na afloop van vrijwel elke thuiswedstrijd elf ballen met daarop het logo van zowel ADO als de sponsor het publiek in.

Reageer op dit artikel