nieuws

Holland Hypotheek Groep neemt belang in De Ondernemershypotheek

Financiële planning 859

De Holland Hypotheek Groep heeft een belang verworven in De Ondernemershypotheek. De Ondernemershypotheek richt zicht op zzp’ers en ondernemers die een woning willen kopen.

Holland Hypotheek Groep neemt belang in De Ondernemershypotheek

Van Bruggen Adviesgroep, onderdeel van de Holland Hypotheek Groep, werkte al samen met de Ondernemershypotheek door de afspraakverzoeken van zelfstandigen zonder personeel en ondernemers met een adviesvraag op financieel terrein op te volgen.

Zzp’ers

“De samenwerking met bekwame financieel adviseurs die zzp’ers en ondernemers goed kunnen adviseren is cruciaal voor het succes van De Ondernemershypotheek”, vertelt Renz Millenaar, initiatiefnemer van De Ondernemershypotheek. “De Ondernemershypotheek heeft door de samenwerking met de Holland Hypotheek Groep dankzij hun merk Van Bruggen Adviesgroep direct een landelijke dekking én heeft door deze intensievere samenwerking de expertise in huis gehaald om in de toekomst in gebieden waar de vraag vanuit ondernemers groot is, eigen kantoren te kunnen openen.”

Samenwerking

“De participatie van de Holland Hypotheek Groep in De Ondernemershypotheek is een logisch gevolg van de succesvolle samenwerking die achter ons ligt en geeft een mooie invulling aan de strategie van de Holland Hypotheek Groep”, zegt directeur Michiel Meijer van Holland Hypotheken Groep en Van Bruggen Adviesgroep. “Wij willen er zijn op de momenten dat advies ook echt waarde heeft voor een consument en gaan daar onze dienstverlening en proposities op toespitsen.”

Reageer op dit artikel