nieuws

Wie zijn de finalisten van verkiezing Financieel Planner van het Jaar 2019?

Financiële planning 551

De drie finalisten voor de verkiezing FFP Financieel Planner van het Jaar 2019 zijn bekend: Erik Gritter FFP CFP®, Fleur Kroonbergs FFP CFP® MFP en Jeroen Wijker FFP CFP®.

Wie zijn de finalisten van verkiezing Financieel Planner van het Jaar 2019?

Op 10 oktober bekendgemaakt wie de opvolger wordt van Hanneke Wolff-Rierink, die deze titel vorig jaar in ontvangst mocht nemen.

Life-events

De drie genomineerden streden in de afgelopen weken samen met zeven anderen om de nominatie. Nadat zij eerder al een online toets over diverse life-events hadden gemaakt, moesten zij onlangs een klantgesprek voeren met een acteur in de rol van de klant. In de laatste ronde presenteren zij zich met een video en een samenvatting van hun al ingediende financieel plan.

Digitale stemming

Het laatste woord is aan de FFP-leden, die hun voorkeur voor de winnaar mogen aangeven door middel van een digitale stemming. De winnaar wordt gekozen op basis van een combinatie van jury- en ledenoordeel, waarbij de uitkomst van de jury zwaarder weegt.

Reageer op dit artikel