nieuws

NVM-makelaars vinden in Onno Hoes een nieuwe voorzitter

Financiële planning 1117

Oud-burgemeester van Maastricht Onno Hoes wordt per 1 augustus de nieuwe voorzitter van de NVM. Hij volgt bij de makelaarsorganisatie Ger Jaarsma op die het na een vertrouwensbreuk na één termijn voor gezien houdt.

NVM-makelaars vinden in Onno Hoes een nieuwe voorzitter

Hoes is op dit moment waarnemend burgemeester van de gemeente Haarlemmermeer. Van 2010 tot 2015 droeg hij de ambtsketen van Maastricht. Hij wordt voor een termijn van drie jaar gekozen als voorzitter van de NVM. De vereniging telt 4.200 aangesloten makelaars en taxateurs.

Jaarsma

De huidige voorzitter van de grootste makelaarsvereniging Ger Jaarsma blijft tot eind juli in functie. Een jaar geleden kondigde hij al aan na één termijn te vertrekken. Een deel van de leden uitte toen felle kritiek op zijn functioneren.

Reageer op dit artikel